4 Ağustos Perşembe ücretsiz web yayınında 4 füze fırlatılışını izleyin

01:30 EST’de güncelleme: Roket Laboratuvarında NROL-199 casus uydusu başarıyla fırlatıldı ABD Ulusal Keşif Ofisi için, uydu konuşlandırılması saat 2’de EDT (0600 GMT) civarında bekleniyor. 4 Ağustos’taki bir sonraki fırlatma, SBIRS GEO füze uyarı uydusunu taşıyan United Launch Alliance’ın Atlas 5 görevidir.Yukarıdaki web yayını, 06:29 EDT (1029 GMT) fırlatma için 6 AM EST (1000 GMT)’de başlayacak.


Roket hayranları, sevinin! Uzay uçuşunun hayranıysanız, 4 Ağustos Perşembe, dünya dışı görevleri başlatan en az dört farklı roketle harika bir gün olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.