Elden Ring küresel yayın programı, ne zaman oynamaya başlayabileceğinizi ortaya koyuyor

FromSoftware, PC ve konsol oyuncularının Elden Ring maceralarına tam olarak ne zaman başlayabileceklerini açıkladı.

resmi Elden Ring Twitter Elden Ring’in dijital olarak kullanıma sunulacağı ve PC oyuncularının konsolda oynamayı seçenler hakkında biraz daha fazla bilgiye sahip olacağı zamanlarla ilgili bir grafik paylaştık.

Resim Kredisi: FromSoftware

Oyuncular, PC’de Elden Ring’e 24 Şubat’ta 15:00 PT / 18:00 EST / 23:00 GMT’de atlayabilirler. Avustralya’daysanız, bu, 25 Şubat’ta 10:00 EST’ye karşılık gelir.

Dünyanın çoğu, Elden Ring yolculuğuna gecenin ortasında kendi yerel saat diliminde konsolda başlayabilecek. Pasifik Standart Saati veya Merkezi Saat kullanıyorsanız, 24 Şubat’ta 21:00 PT / 23:00 CT’de başlayabilirsiniz.

Ayrıca ön yüklemenin Steam ve PlayStation’daki infografikte listelenen sürelerden 48 saat önce kullanıma sunulacağı da paylaşıldı. Xbox oyuncuları artık ön yükleme yapabilir.

Elden Ring hakkında daha fazla bilgi için oyunun PC özelliklerine, son önizlememize ve yönetmen Hidetaka Miyazaki’nin neden daha kolay olmasa da daha fazla insanın bu oyunu bitirebileceğini düşündüğüne bakın.

Bizim için bir ipucunuz var mı? Potansiyel bir hikayeyi tartışmak ister misiniz? Lütfen adresine bir e-posta gönderin haber ipuçları@ign.com.

Adam Pankhurst, IGN için bir haber yazarıdır. Onu Twitter’da takip edebilirsiniz Tweet yerleştirme ve üzerinde Seğirme.

READ  New York Times, yetkisiz Wordle Arşivini kapatıyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.