İzleyin: Nintendo Direct Mini: İş Ortağı Vitrini

Canlı yaz tatilimiz sonunda geldi! ve ne zaman Nintendo Direct Mini: Ortak Gösterisi Herkesin istediği olmayabilir (Hayır Vahşi Nefes 2 Bizi üzüyor!), Switch sahipleri için sağlıklı bir dozda harika üçüncü taraf haberleri var.

Bu, Şubat ayından bu yana ilk canlı gösteri ve 2020’den beri ilk ortak gösteri. Bu geleneksel anlamda canlı bir gösteri değil, insanların kendi zamanlarında izlemeleri için YouTube’da yayınlanan tam 25 dakikalık bir gösteri. Canlı yayın yok, sadece video Düştüğü anda hepimiz izleyebiliriz 06:00 PDT / 09:00 EST / 14:00 GMT / 15:00 CETVe şimdi yayında!

Peki, ne olacağını düşünüyoruz? Zaten birkaç fikrimiz var ve dün anketimizde sesinizi duyurdunuz – videoyu izlemeden önce bir göz atmak isterseniz yine de oy verebilirsiniz!

Ancak dün geceden bu yana birkaç küçük ipucu ve duyuru geldi. Shin Chan: Profesör ve ben Yaz Tatildeyiz – Yedi Gün Sonsuz Yolculuk Batı’ya Ağustos’ta geliyoruz, bu yüzden bugünkü şovda bunu göremezsek şaşırırız. Olasılık Mario + Rapids umut kıvılcımları O da çıkış tarihi Ubisoft tarafından sızdırıldı. Ve Square Enix ve PlatinumGames’in ünlü felsefi RPG’sinin boyunduruk: otomatik Switch’e gelecek döndürmeye başladım.

READ  Gözden Geçirme: Çerçevenin Yeni Nesil Dizüstü Bilgisayarı Yükseltilebilir Vaatlerini Takip Ediyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.