Mana tarafından desteklenen gelecekteki oyun şovunu buradan izleyin

bu Gelecekteki oyunları göster Powered by Mana şimdi başlıyor, bu yüzden en son duyuruları, güncellemeleri ve şovumuzdaki açıklamaları buradan izleyin.

M3 2022 İptal edildi, ancak Gelecek Oyunları gösterimiz, boşlukları doldurmak için hızla artan birçok sunumdan biri. 11 Haziran Cumartesi günü 12:00 PT / 15:00 ET / 20:00 GMT’de gerçekleşecek olan GamesRadar’a abone olarak gösteriyi takip edebileceksiniz + Seğirmebizim Facebook sayfa, Youtube (elimizde bulunan) kanal hatırlatma bağlantısı (Yeni bir sekmede açılır)), heyecanveya Gamesradar.com’dan buradan alabilirsiniz.

READ  Hori Split Pad Pro ek incelemesi: Ben bir ek değilim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.