Mart 2022 için hangi PS5 ve PS4 PS Plus oyunlarını istiyorsunuz?

nedir Mart 2022 PS Artı PS5 ve PS4 oyunları ve ne zaman Mart 2022’de duyurulan PS Plus oyunları? Sony kendi köstebeğini ortadan kaldırmış gibi görünüyor, yazı yazarken PS Artı Sızıntı son ayını seçin Planet Coaster: Konsol SürümüVe EA Spor UFC 4Ve Minik Tina’nın Dragon Keep’e Saldırısı: Harikalar Diyarında Tek Atış Macerası Aboneler arasında iyi gitmedi, Neredeyse yüzde 50’niz saçmalık diyor. yani öyle olmasını umalım Mart 2022 PS Plus Oyunları daha iyi.

Daha PS Artıişaret ediyor 2022’deki tüm ücretsiz PS Plus oyunları Ve PS5’teki Tüm PS Plus Koleksiyon Oyunları.

PS Plus: PS5 ve PS4 için Mart 2022 oyunları ne zaman açıklanacak?

PS Artı Yakın zamana kadar her ay sızdırıyordu, ancak Sony sıhhi tesisatı tekrar düzene sokmuş gibi görünmeye başlıyor. Mart 2022’de PS Plus oyunları Resmi olarak açıklanacak 23 Şubat 2022 Çarşamba. Reklam genellikle GMT 16:30’da yayınlanır, ancak dünyanın kendi bölgenizde saatin kaç olduğundan emin değilseniz, aşağıdaki faydalı tabloya göz atın:

  • Kuzey Amerika: 08:30 PST / 09:30 MST / 10:30 AM CST / 11:30 AM EST
  • Birleşik Krallık/AIRY: 16:30 GMT
  • Avrupa: 17:30 CET / 18:30 EET
  • Asya/Okyanusya: 1:30 AM JST / 12:30 AM / 3:30 AM EST

PS Plus: PS5 ve PS4 için Mart 2022 oyunları ne zaman indirilebilir olacak?

Her zaman en sonuncuyu çalıştırabilirsiniz PS Artı Ayın ilk Salı günü oynanan oyunlar, tam da böyle oluyor 1 Mart 2022 bu vesileyle.

READ  Hertz, 900 beygirden fazla bir Mustang kiralayacak

PS Plus: PS5 ve PS4 için Mart 2022 oyunları nelerdir?

hakkında gerçek bir söylenti veya spekülasyon yoktu. Mart 2022’de PS Plus oyunları Şimdiye kadar, ama biliyoruz GTA Çevrimiçi 15 Mart’tan itibaren muhtemelen bir bonus olarak PS5’e dahil edilecek. Alex 2 Ve FAR: Gelgitleri değiştirmek Her ikisi de 1 Mart’ta çıkacak, bu nedenle Sony, dizinin bir parçası olarak tamamen yeni bir oyun sunmayı planlıyorsa, muhtemelen PS5 adaylarıdır. Geçen ayın seçimi, belirtildiği gibi, ne yazık ki alındı, bu yüzden bu sefer daha iyi bir şeyler pişirmesi gerekecek. Yoğun yayın programı nedeniyle, yaşlı yüzük Ve Yasak ufuk batıBu sefer daha hafif bir şeyin tasarıya uyabileceğini düşünüyoruz.


ne Mart 2022 PS Plus Oyunları PS5 ve PS4 ister misiniz? Aşağıdaki yorumlar bölümünde sormayı düşünün ve bize bildirdiğinizden emin olun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.